E-mail
Wachtwoord
 
Nobelprijswinnaar en ontdekker 'Hiv-virus' Luc Montagnier: een goed immuunsysteem werkt Hiv-virus het lichaam uit 

Door: clueless | Datum: 09-01-2013 | Laatst gewijzigd: 09-01-2013 | Gezondheid


Nobelprijswinnaar en mede-‘uitvinder’ van het zg. ‘Hiv-virus’ Luc Montagnier betwijfelt inmiddels of Hiv wel de (enige) oorzaak van Aids is. Hij geeft aan dat een niet gekloonde versie van het virus nog nooit geïsoleerd is, en dat het werkelijke bestaan van het virus daarmee nooit onomstotelijk aangetoond is. Volgens hem kan een goed immuun systeem zonder hulp van medicijnen het Hiv- Virus (als het al bestaat) het lichaam uit werken. Goede voeding en de juiste voedingssupplementen (bijv. anti-oxidanten, zoals vit. C) zijn de voornaamste sleutels voor het bestaan van een goed immuunsysteem.

Lees verder >>

In bovenstaande video is Nobelprijswinnaar en mede-‘uitvinder’ van het zg. ‘Hiv-virus’ Luc Montagnier er nog steeds heel stellig van overtuigd dat Hiv de (enige) oorzaak was van Aids. Niet lang daarna leek hij echter te gaan twijfelen, zo blijkt uit de opname hieronder: 
 
In deze video onstaat na ongeveer 2:40 minuten grote consternatie in het publiek nadat de interviewer aan Montagnier had gevraagd of de aanwezigheid  van HIV eigenlijk wel een noodzakelijke voorwaarde is voor het ontstaan van Aids. Dit in verband met meer recent onderzoek. 
Nadat Montagnier spontaan had geantwoord dat dit ter discussie was komen te staan, lieten enkele aanwezigen in de zaal op nogal indringende wijze hun afkeur blijken. Vervolgens wordt het interview gestopt en begint de opname opnieuw, waarbij de interviewer dezelfde vraag nogmaals aan Montagnier stelt. Dit keer antwoordt Montagnier, kennelijk tot de orde geroepen, dat HIV nog steeds de primary agent is voor het ontstaan van aids. Montagnier heeft zich door deze hardhandige ingreep uit de zaal echter niet voor lang het zwijgen laten opleggen.
In onderstaande opname tapt - een duidelijk meer ontspannen- Luc Montagnier uit een heel ander vaatje:Montagnier maakt hier duidelijk dat een goed immuunsysteem het Hiv-virus zelf de baas kan. Volgens Montagnier is er nog nooit een (niet gekloonde) versie van het  Hiv-virus geïsoleerd. Volgens hem kan een goed immuun systeem zonder hulp van medicijnen zelf het Hiv-Virus het lichaam uitwerken, Goede voeding en de juiste voedingssupplementen (bijv. anti-oxidanten) zijn de voornaamste sleutels tot een goede gezondheid. Hij maakt zich zorgen over de aids fondsen, en de presentatie van medicijnen en vaccinaties als (enige) oplossing voor de ziekte. Zou dit te maken kunnen hebben met de hoge verdiensten van farmaceutische bedrijven aan Hiv-remmers?Daarbij komt ook nog eens dat de teksten van bijsluiters van diverse merken HIV testen zelfs de meest argeloze lezer waarschijnlijk wel in verwarringen kunnen brengen. Hierop staat eigenlijk bij de meeste merken met zoveel woorden vermeld dat de HIV testen niet bedoeld zijn om gebruikt te worden voor de vaststelling of er sprake is van een besmetting met HIV...:
 

The amplicor HIV-1 monitor test is not intended to be used as a screening test for HIV, nor as a diagnostic test to confirm the presence of HIV infection. (Roche 1996).

ELISA testing alone cannot be used to diagnose AIDS.” (Abbott 1997)

Do not use this [Western Blot test] kit as the sole basis for HIV infection.” (Epitope 1997).

The amplicor HIV-1 monitor [PCR, red.] test is not intended to be used as a screening test for HIV, nor as a diagnostic test to confirm the presence of HIV infection.” (Roche 1996).

 

Waar de test dan wel voor bedoeld is, nu een HIV-besmetting er blijkbaar niet mee vastgesteld kan worden, daar laten de bijsluiters zich verder niet over uit. 

Laatste artikelen

Child Sacrifice and Trafficking in Holland, and Abroad: An Eyewitness Comes Forward and Names her Torturers
  Child Sacrifice and Trafficking in Holland, and Abroad: An Eyewitness Comes Forward and Names her Torturers Posted on May... meer >

Psychiatriebijbel dient vooral farmaceutische industrie
Psychiatriebijbel dient vooral farmaceutische industrie De psychiatriebijbel en de ziektereligie die ermee wordt verspreid di... meer >

Wetenschap beperkt door (onjuiste) vooronderstellingen? (video)
'Beoefening van wetenschap wordt beperkt door aannames' (video) donderdag, 21 maart 2013      Veel onderzoekers ne... meer >