Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier >
Chemotherapie maakt kanker heftiger

Door: clueless | Datum: 04-02-2013 | Gezondheid

 

 Chemotherapie maakt kanker heftiger…!

Het blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat chemotherapie een tumor stimuleert om te groeien, zo ontdekten de onderzoekers; dit komt door stimulans op het eiwit WNT16B, dat kankercellen prikkelt om te overleven en te groeien. Het eiwit gaat een verbinding aan met de kankercellen, deze cellen prikkelend om te groeien en gezonde cellen binnen te dringen, waarbij ook nog eens behandeling in een later stadium wordt bemoeilijkt, zo laten de onderzoekers weten. Naar hun zeggen is ‘Chemotherapie compleet waardeloos..’  (Bron: Natural Medicine, 2012; 18: 1359-68).
x

* * *
X

Chemotherapie maakt kanker heftiger…!

2013 © Natural Society – Anthony Gucciardi
vertaling © 2013 WantToKnow.nl/be – Guido Jonkers
Bron o.a. HIER en HIER

x

Een team van wetenschappelijke onderzoekers, die op zoek waren naar oorzaken waarom kankercellen zo hardnekkig te bestrijden zijn, stoten bij toeval op een veel heftiger ontdekking. Terwijl zij met dit onderzoek bezig waren, ontdekte dit team dat chemotherapie feitelijk gezonde cellen dusdanig heftig aanvalt, dat het deze lichaamscellen prikkelt om een eiwit aan te maken en te verspreiden in het lichaam, dat ervoor zorgt dat kankercellen nieuwe brandstof krijgen en kunnen overleven. Daarenboven zorgt dit eiwit er ook nog eens voor dat de tumor hoog-resistent wordt tegen toekomstige kankerbehandelingen..

chemospuitDeze wetenschappers hebben hun bevindingen gepubliceerd in het medisch tijdschrift ‘Nature Medicine’.Volgens de wetenschappers waren deze onderzoeksresultaten ‘volledig onverwacht’. Ze vonden bewijs voor significante schade die aan het DNA van weefsel was toegebracht, van mannen die aan prostaatkanker leden, door de effecten van chemotherapie.

Deze onderzoeksresultaten zijn een keiharde klap in het gezicht van de grote medische organisaties die chemotherapie al jaren aan het ‘pushen’ zijn, als enige optie om de levens van kankerpatiënten met jaren te verlengen..

Dit schrikbarende nieuws komt vlak nadat ander baanbrekend wetenschappelijk onderzoek had aangetoond dat zeer dure anti-kankermedicijnen niet alleen volledig falen in de bestrijding van tumoren, maar deze kankercellen feitelijk sterker maken.. Deze kankermedicijnen bleken tumoren overdadig te prikkelen en ervoor te zorgen dat ze -na inname van het ‘medicijn’- enorm groeiden. Het kwam erop neer dat deze medicijnen ervoor zorgden dat kankerpatiënten vroeger overleden dan zonder het dure medicijn..

chemotherapy

x

De stof die voor deze explosie van kankercellen zorgt, het eiwit WNT16B, wordt door het menselijk lichaam aangemaakt, als reactie op een behandeling met chemotherapie. Volgens wetenschappers zorgt dit eiwit ervoor dat chemotherapie dus feitelijk levens sneller beëindigd, dan verlengt. Co-auteur van het artikel en het wetenschappelijk onderzoek, Peter Nelson van het ‘Fred Hutchinson Cancer Research Center’ in Seattle legt het uit:
“WNT16B gaat, wanneer het door lichaamscellen wordt aangemaakt, een verbinding aan met kankercellen die in het lichaam aanwezig zijn en zorgt ervoor dat deze kankercellen sterker worden, waardoor ze groeien, andere cellen binnendringen en het allerbelangrijkst, ervoor zorgen dat toekomstige therapie weinig zin meer heeft.”

Het onderzoeksteam sluit hun bevindingen af met hun eigen woorden:  “Onze onderzoeksresultaten geven de indicatie dat de schade-response van gezonde cellen inde buurt van de kankercelleln.. direct bijdraagt tot de dynamiek van sterkere groei van tumoren”

kurkumaNatuurlijke en goedkope middelen wachten op en schreeuwen om erkenning..
Inmiddels blijk keer op keer uit ander wetenschappelijk onderzoek, dat uiterst goedkope, makkelijk verkrijgbare en vooral natuurlijke middelen, zoals gember en Kurkuma (of geelwortel) aantoonbaar effectief blijken om tumoren te doen krimpen en de verspreiding van kankercellen in het lichaam tegen te gaan.

Uit een peer-review van 11 wetenschappelijke studies, waarbij de resultaten en onderzoeksmethoden worden bekeken van de onderliggende studies, kwam onlangs naar voren dat het goedkope Kurkuma-kruid in staat is om kankergroei volledig stop te zetten! Onlangs kwam een vrouw in het nieuws die volledig van borstkanker genezen bleek, nadat zij als kankerpatient elke dag geelwortel in haar dieet was gaan opnemen.

Conclusie
Deze toevallige ontdekking door wetenschappers inzake de bijwerkingen van chemotherapie toont het schrikbarende gebrek aan ECHTE wetenschap aan, achter de werking van behandelingen via het ‘oude paradigma’. Dit ondanks alle mooie woorden die autoriteiten in de gezondheidszorg je trachten te doen geloven.
De essentie van de zaak is dat natuurlijke alternatieven, geen tot heel weinig ondersteuning krijgen vanuit wetenschappelijke hoek, om de simpele reden dat deze natuurlijke middelen niet winstgevend genoeg zijn. Er is nauwelijks plaats voor een ‘winstgevend plaatje’..

Wanneer iedereen Kurkuma als specerij in hun dieet zou gebruiken, evenals Vitamine D, dat het immuunsysteem aandrijft, dan zou kankerpreventie daar dusdanig mee gediend zijn, dat Big Pharma het zouden afleggen met hun dure en gepatenteerde medicijnen. Medicijnen die niet alleen niet werken, maar ook nog eens  precies het tegenovergestelde blijken te doen, dan geclaimd..!

Aanvullende bronnen:

Pubmed/21775121

Pubmed/19138983

 
Bron: wanttoknow.nl

Laatste artikelen

Child Sacrifice and Trafficking in Holland, and Abroad: An Eyewitness Comes Forward and Names her Torturers
  Child Sacrifice and Trafficking in Holland, and Abroad: An Eyewitness Comes Forward and Names her Torturers Posted on May... meer >

Psychiatriebijbel dient vooral farmaceutische industrie
Psychiatriebijbel dient vooral farmaceutische industrie De psychiatriebijbel en de ziektereligie die ermee wordt verspreid di... meer >

Wetenschap beperkt door (onjuiste) vooronderstellingen? (video)
'Beoefening van wetenschap wordt beperkt door aannames' (video) donderdag, 21 maart 2013      Veel onderzoekers ne... meer >