Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier >
Kilometerheffing

Door: Yvom | Datum: 02-12-2009 | Bewustzijn

Minister Eurlings is van plan de km heffing in te voeren. Volgens hem gaat 70 procent van de Nederlanders er op vooruit. Natuurlijk!! Er word een belasting technische verandering ingevoerd. En de Nederlander gaat er op vooruit? Dat betekent dan dat de belasting minder inkomsten krijgt. Geloof dat dus maar niet. Nee, hier komen een aantal feiten zoals het voor de gemiddelde Nederlander zal gaan.

Vanaf 2011 krijgt iedereen een kastje in de auto met GPS. Die registreert u elke seconde dat u rijdt. Waar u rijdt. En hoeveel u rijdt.

U gaat straks ongeveer 6,7 cent per Km betalen. Van woonerf tot snelweg.
Dan komt wel uw wegenbelasting te vervallen. En de BPM.

Dat betekent: Als u nu een auto rijdt met een gewicht van 1000 Kilo en u rijdt 30.000 Kilometer dan betaalt u nu 356 per jaar aan wegenbelasting.

In de nieuwe situatie betaalt u geen wegenbelasting, maar 6,7 cent per gereden kilometer. Dat is: 30.000 x 6,7 is 2.010 per jaar. 
 
365 Euro wegenbelasting - 2.010 euro Kilometerheffing = 1.654 in de min.

Wel gaat de bpm van de auto af. Dat scheelt natuurlijk heeeeel veel geld. Ja inderdaad, als u een auto kan betalen van 40000 euro of meer .

Bijvoorbeeld: U koopt een Porche 911 Carrera voor de prijs van maar 119.250,00. Daar gaat dan 40 procent BPM van af. Dat is 47.700,=
U betaald dus maar 71.550,=

Dat is toch snel verdient die 47.700 korting. Geweldig toch?

Helaas kan 90 procent van de Nederlander geen auto kopen van 71.550,=

De gemiddeld werkende Nederlander rijdt een tweedehands auto van tussen de 5.000 tot 8000. Daar zit natuurlijk weinig of geen BPM meer op, dus die wordt niet goedkoper.

Wie wordt er dus beter van de kilometerheffing? De bedenkers en de fabrikanten van de kastjes. O ja, en de staatskas natuurlijk. U bent nl. 24 uur per dag te volgen, waar u bent. Maar ook hoe hard u rijdt. Dus rijdt u te hard, heeft u binnen 2 weken de boete in de bus.

Zeg nee tegen de nieuwe plannen van de regering voor de kilometerheffing en rekening rijden.

http://www.kilometerheffing-nee.nl/digitale_steunbetuiging.php

Hierdoor maakt u kenbaar dat u het er niet mee eens bent. Als de regering geen referendum houd. Houden we er zelf wel een. Trajectcontrole op iedere meter weg in Nederland, zie je het al voor je? BIG BROTHER IS WATCHING YOU!!!

Laatste artikelen

Child Sacrifice and Trafficking in Holland, and Abroad: An Eyewitness Comes Forward and Names her Torturers
  Child Sacrifice and Trafficking in Holland, and Abroad: An Eyewitness Comes Forward and Names her Torturers Posted on May... meer >

Psychiatriebijbel dient vooral farmaceutische industrie
Psychiatriebijbel dient vooral farmaceutische industrie De psychiatriebijbel en de ziektereligie die ermee wordt verspreid di... meer >

Wetenschap beperkt door (onjuiste) vooronderstellingen? (video)
'Beoefening van wetenschap wordt beperkt door aannames' (video) donderdag, 21 maart 2013      Veel onderzoekers ne... meer >