Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier >
Ufo raast met 9800 km/h boven Rusland

Door: clueless | Datum: 01-06-2010 | Bewustzijn

UFO vastgelegd op radar van luchtverkeersleiding in Jakoetsk, Rusland


Door Richard
31 mei 2010

ufo_radar_russiaDeze video is op 28 mei 2010 opgenomen door de luchtverkeersleiding in Jakoetsk, Rusland. Op de radar is een UFO te zien die zich op grote hoogte en snelheid door het luchtruim boven Rusland beweegt.

Het object vliegt met een snelheid van 9.800 kilometer per uur op een hoogte van 19.780 meter. Goed te zien is hoe het object plotseling een haakse bocht maakt van 70 graden.

Tijdens de fly-over veroorzaakte het object verstoringen in de luchtverkeerscommunicatie waar piloten en de luchtverkeersleiding hinder door ondervonden.

Op de radar wordt het object aangeduidt met het nummer 00000. De reden hiervan is dat het toestel geen respons geeft op uitgezonden signalen van de computers van de luchtverkeerstoren.

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt in Jakoetsk, maar de verkeersleiding is nooit eerder in de gelegenheid geweest dit vast te leggen op camera. Een van hen wist het nu te filmen met zijn GSM.

Beelden en originele Russische tekst: Youtube.com

Bron: niburu.nl

Laatste artikelen

Child Sacrifice and Trafficking in Holland, and Abroad: An Eyewitness Comes Forward and Names her Torturers
  Child Sacrifice and Trafficking in Holland, and Abroad: An Eyewitness Comes Forward and Names her Torturers Posted on May... meer >

Psychiatriebijbel dient vooral farmaceutische industrie
Psychiatriebijbel dient vooral farmaceutische industrie De psychiatriebijbel en de ziektereligie die ermee wordt verspreid di... meer >

Wetenschap beperkt door (onjuiste) vooronderstellingen? (video)
'Beoefening van wetenschap wordt beperkt door aannames' (video) donderdag, 21 maart 2013      Veel onderzoekers ne... meer >